Ciabatta met rauwe ham en creamy basisvinaigrette

Ciabatta met rauwe ham en creamy basisvinaigrette

Ciabatta met rauwe ham en creamy basisvinaigrette

Ciabatta met rauwe ham en creamy basisvinaigrette

Ingrediënten

  • Rauwe ham
  • 100 g gekookte rode biet
  • 1 appel
  • bieslook
  • 50 g jonge sla
  • 25 g walnoten
  • Creamy basisvinaigrette van Delino

Instructies

  • Snij de ciabatta’s overlangs.
  • Bestrijk de onderste helft met Delino creamy basisvinaigrette.
  • Beleg met rauwe ham.
  • Snij de gekookte rode biet en de appel in blokjes, snipper de bieslook fijn, meng door elkaar en leg boven op de ham.
  • Werk af met de sla en wat fijngesneden walnoten.
  • Besprenkel met nog wat extra Delino creamy basisvinaigrette.


nl_BENL