Mexicaanse Hamburger & Salsa Azteca

Mexicaanse Hamburger & Salsa Azteca

Ingrediënten

  • 600 g rundsgehakt
  • 1 sjalotje
  • 1 eetlepel panko of paneermeel
  • 1 eigeel
  • 4 hamburgerbroodjes
  • 2 tomaten
  • 2 eetlepels eetlepels mais
  • enkele staafjes lente ui
  • 2 dl Salsa Azteca van Delino
  • 1 rode ui

Instructies

  • Meng het rundsgehakt met de panko, een fijn- gesneden sjalotje en het eigeel.
  • Kruid af met peper en zout.
  • Snijd de tomaat in blokjes, meng met de mais en wat fijngesneden lente ui.
  • Bak de hamburgertjes aan in wat boter of olijfolie.
  • Snijd de broodjes in de helft, besmeer met de Delino salsa azteca en leg hierop het hamburgertje en de tomatensla.
  • Werk af met extra Delino salsa azteca en schijfjes rode ui.


nl_BENL