Salad in a jar met kippenreepjes, sucrine, mais Mexicana, koriander & Salsa Azteca

Salad in a jar met kippenreepjes, sucrine, mais Mexicana, koriander & Salsa Azteca

Salad in a jar met kippenreepjes, sucrine, geroosterde mais Mexicana, koriander & Salsa Azteca

Ingrediënten

  • 450 g kippenreepjes
  • 200 g sucrine
  • salade (blaadjes)
  • 400 g mais Mexicana
  • 50 g verse koriander
  • 400 g Salsa Azteca van Delino
  • verse chili naar smaak

Instructies

  • Voor een gewone schepsalade alle ingrediënten goed mengen.
  • Op smaak brengen met zout, chili en koriander.
  • Gepresenteerd als ‘salad in a jar’, in een weckpot naar boven toe laagjes maken met eerst de Delino Salsa Azteca, vervolgens de maismengeling, de sucrine blaadjes, de kippenreepjes toevoegen en afwerken met de verse koriander en eventueel chili.


nl_BENL