Gevulde portobello, kip, Béarnaise

Gevulde portobello, kip, Béarnaise

Ingredients

  • 2 dl Béarnaise van Delino
  • Fresh tarragon
  • 4 grote portobello champignons
  • 40 g vetstof

Voor de vulling

  • 200 g champigonblokjes
  • 1 sjalot fijngehakt
  • 400 g gegrilde kipreepjes
  • 2 dl Béarnaise van Delino
  • 80 g geraspte cheddar

Instructions

  • Warm de bakpan met de vetstof en zet er de portobello in aan. Gaar tot er wat vocht in de champignons komt en haal uit de pan.
  • Stoof in dezelfde pan de sjalot met de champignonblokjes. Voeg er de kipreepjes bij en laat kort opbakken. Werk af met de Béarnaise en kaas.
  • Vul de uitgelekte champignons op.
  • Warm de oven voor op 200°C en bak er de portobello's in aan.

Presentatie

  • Serveer wat warme béarnaise en schik er de gevulde portobellochampignons op.

Notes

TIP: Zet de portobello in de toogverkoop, klant warmt op. Gebruik andere types vlees of vis als vulling: scampi, garnalen, kalkoen, beenham of zalm. 


en_USEN