21 Aug Zeeduivel met tagliatelli en Portosaus
Ingredients
- 800 g zeeduivelfilet, ontvliesd
- 1 dl vloeibare boter
- 400 g leek rings
- 400 g puntpaprika, ontpit en in schijfjes
- 800 g beetgaar gekookte tagliolini
- Verse rozemarijnblaadjes
- 4 dl Port Sauce
Instructions
- Verhit de helft van de vloeibare boter in de braadpan en kleur er de zeeduivelfilets in aan. Verlaag het vuur en zet onder deksel. Bak gaar.
- Warm de rest van de vloeibare boter in een andere pan en kleur er de prei en de puntpaprika in aan. Bak beetgaar op zacht vuur en voeg er de DELINO Portosaus bij. Werk af met het bakvocht van de zeeduivel en met fijne blaadjes rozemarijn.
- Warm de pasta en meng met de Portosaus.
- Presentatie:
- Schik de tagliolini met de groenten en de saus.
- Werk af met plakken gebakken zeeduivel.