
16 jun Couscoussalade met Aubergine

Ingredients
1kg couscous salade:
- Griesmeel geweld in groentebouillon afgewerkt met geraspte wortel, paprikablokjes
- 4 minikomkommers in schijfjes
- 2 banaansjalot in fijne plakjes
- 2 tomaten, ontveld, ontpit en in blokjes
- 50 g granaatappelpitjes
- Platte peterselie of korianderblaadjes
- 1 dl olijfolie
- Sap van 1 limoen
- 8 g baharat kruiden
Auberginesalsa:
- 200 g auberginepuree
- 3 dl Thousand Islands Vinaigrette Délino
Instructies
Auberginepuree
- 1 grote aubergine doormidden snijden, inkerven en inwrijven met look en wat olijfolie, in een voorverwarmde oven van 190° laten garen, schil verwijderen en pureren
Couscous salade
- Meng de couscoussalade met de verschillende groenten en kruiden.
- Breng op smaak met citroensap, olijfolie, granaatappel en kruiden.
- Meng vervolgens de auberginepuree met de Délino Thousand Islands Vinaigrette Délino.
- Schik de couscoussalade en werk af met de auberginesalsa.