Couscoussalade met Aubergine

Couscoussalade met Aubergine

 



Ingredients

1kg couscous salade:

  • Griesmeel geweld in groentebouillon afgewerkt met geraspte wortel, paprikablokjes 
  • 4 minikomkommers in schijfjes 
  • 2 banaansjalot in fijne plakjes 
  • 2 tomaten, ontveld, ontpit en in blokjes
  • 50 g granaatappelpitjes 
  • Platte peterselie of korianderblaadjes 
  • 1 dl olijfolie
  • Sap van 1 limoen 
  • 8 g baharat kruiden 

Auberginesalsa: 

  • 200 g auberginepuree
  • 3 dl Thousand Islands Vinaigrette Délino 

Instructies

Auberginepuree

  • 1 grote aubergine doormidden snijden, inkerven en inwrijven met look en wat olijfolie, in een voorverwarmde oven van 190° laten garen, schil verwijderen en pureren

Couscous salade

  • Meng de couscoussalade met de verschillende groenten en kruiden.
  • Breng op smaak met citroensap, olijfolie, granaatappel en kruiden.
  • Meng vervolgens de auberginepuree met de Délino Thousand Islands Vinaigrette Délino.
  • Schik de couscoussalade en werk af met de auberginesalsa. 



nl_BENL